Marketing i organizacija događaja

event

 

Svaki događaj ima svoju organizaciju. Od izložbe u galeriji, do koncerta na stadionu. S obzirom da je organizacija događaja izuzetno kompleksno i stručno zanimanje koje uključuje cijelu priču (PR, Facebook, marketing) sve to dovoljno govori da se svakom događaju mora pristupiti pojedinačno i prilagođeno cilju i publici.

 

Napisano je mnogo knjiga i priručnika o „event managmentu“ kao takvom, međutim točna formula još nije otkrivena. PRiLIKA drži da je tajni sastojak skriven pod imenom „kreativa“. U organizaciju događaja ulazi cjelokupno osmišljavanje, organiziranje i kontaktiranje, te promocija i reklamiranje.

 

Područje marketinga u Hrvatskoj razvilo se kao i u svijetu, na nekoliko područja i medija. Digitalni marketing u koji ulaze portali, Facebook stranice, aplikacije i sadržaji, te onaj tradicionalni marketing u novinama, na jumbo plakatima i raznim materijalima. Marketing je i dalje ista priča, priča istine i interesantne promocije proizvoda klijenta.

 

PRiLIKA uz višegodišnje suradnike ima mrežu oglašivača kojima može doprijedi do svakog potencijalnog kupca robe ili Vaše usluge. U suradničkom odnosu imamo i nekoliko poznatih hrvatskih web portala.