Blog

FB objava httpool

Agencija PRiLIKA komunikacije i httpool, certificirani Facebook partner, kreću u novu suradnju

Lička komunikacijska agencija PRiLIKA koja na hrvatskom tržištu djeluje gotovo pet godina, potpisala je suradnju s tvrtkom Noovo Internet d.o.o. 

Facebook i Instagram platforme sastavni su dio većine naših kampanja agencije od samog osnutka 2015. godine, a sada će se njihova kvaliteta rada dodatno povećati. Agencija PRiLIKA LIKE j.d.o.o. potpisala je Ugovor o suradnji s tvrtkom Noovo Internet d.o.o. iz Zagreba. 

Zadovoljstvo nam je pokrenuti suradnju s httpool-om, službenim prodajnim partnerom Facebooka u našoj regiji, uključujući uz Hrvatsku, i Bugarsku, Srbiju i Sloveniju. PRiLIKA vodi veći dio najboljih kampanji na velikom području između Karlovca, Zadra i Rijeke, i ovo se činilo kao logičan korak kako bi povećali rezultate i poboljšali uvjete suradnje s našim klijentima – zaključuje direktor agencije PRiLIKA Ante Fumić. 

Kao oglašivač agencija PRiLIKA će svojim partnerima omogućiti stvaranje još većih vrijednosti, u skladu s njihovim ulaganjima i postizanjem ciljeva. Partnerstvo agencije PRiLIKA i httpool-a će u regiju dovesti Facebookove najbolje prakse, obuku, tehnike za razvoj strategija i lokalne mogućnosti plaćanja, sve uz pomoć Httpoolovih stručnih procesa za  oglašavanje.

Ovo je još jedan korak ka razvoju naši usluga i poboljšanja rada i rezultata naših klijenata. 

No Comment

0

Komentari